Aasa Kredit - Lån upptill 30 000 kr

Aasa Kredit - Lån upptill 30 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:https://www.aasakredit.se/, webbplatsens författare:Aasa Kredit Svenska AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Aasa Kredit

  • Aasas svenska verksamhet blir en del av Brixo AB

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Aasa Kredit Översyn

Snabb överblick

  • Lånets mängd: 10 000 kr – 30 000 kr
  • Återbetalning: 6 - 24 månader
  • Bekräftelse inom: 24 timmar
  • Ålder: 20 – 80 år

Aasa Kredit översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
10 000 kr 6 månader 2 552 kr 12 552 kr
20 000 kr 6 månader 4 070.34 kr 24 070.34 kr
30 000 kr 6 månader 5 601.06 kr 35 601.06 kr
Aasa Kredit kalkylator annons

Ett representativt exempel

Om du ansöker om ett lån på 35 000:- i månaden blir din månadskostnad 2 457,56:- (administrationsavgift på 90:- /mån tillkommer) Totalt betalar du 48 576,16:- baserat på räntan 29,90% , effektivränta 43,14%, uppläggningsuppgift 490:-. Detta exempel är beräknat utifrån avtalets betalningsplan som medföljer.

Vilket lån passar dig?

  • Semester
  • Starta upp företaget
  • Införskaffa en ny bil
  • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

Aasa Kredit Svenska kombinerar de positiva egenskaperna som banker och låneföretag erbjuder – snabbhet, enkelhet, öppenhet samt säkerhet (utan det finstilta). Varje kund går igenom en kreditvärdering som görs i realtid och som endast tar några sekunder. Det spelar ingen roll om du vill låna lite eller mycket, vi lånar utan säkerhet ut upp till 30000 kr . Bolån, Billån, Semester – spelar ingen roll.

Då och då kan du behöva extra pengar för att lösa ekonomiska problem som uppstår utan förvarning. Det kan även vara så att du vill passa på att köpa något när du kan få det till ett riktigt bra pris och då kanske du inte har tid att spara ihop pengarna. Ett privatlån kan då vara en bra lösning.

FAQ Aasa Kredit

Fråga Svar
Vilka villkor måste uppfyllas för att kunna få ett lån genom Aasa Kredit?
 Aasa Kredit Svenska erbjuder lån till kunder som: har en permanent adress i Sverige, är mellan 20 och 80 år gammal, har en stadig inkomst i Sverige, har ett aktivt bankkonto, inte har några kreditanmärkningar i UC's register

.
Hur ansöker jag om ett lån?
 För att ansöka om ett lån hos Aasa Kredit Svenska så måste kunden fylla i en ansökan om lån vilket finns på vår hemsida aasakredit.se (se låneansökan).


Vad är tidsperioden från att ansöka om ett lån till att få pengarna utbetalda?
 Vid ett positivt utfall av låneansökan och konfirmation om att kontraktet är signerat så godkänns hela lånebeloppet och blir sedan utbetalt inom en (1) arbetsdag till det bankkonto som kunden specificerat om det inte har uppstått något problem med att kontakta kunden före utbetalningen

Aasa Kredit erfarenheter och diskussioner

Aasa Kredit respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Aasa Kredit at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Jag har inget annat än positiva saker att säga om Aasa Kredit. De var väldigt professionella och jag kommer använda dem igen när jag behöver." (Sven


)
"Jag har aldrig haft en så bra upplevelse under en så dålig situation. Aasa Kredit slutar aldrig att förvåna mig. Mycket bra kundservice, lätta verktyg på hemsidan, mycket bra företag att göra affärer med. Tack!" (Jors)

Är Aasa Kredit bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Aasa Kredit Svenska AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information