Operatör

Jämförelsen av finansiella produkter drivs av:

Kontaktinformation:

double technology s.r.o.
Jaurisova 515/4, Michle, 140 00 Praha 4, VAT: CZ08695717

● E-post: info@coolfinans.com.se
● Tel:+420 720 624 934
● Facebook: https://www.facebook.com/lemonyapps
● Twitter: https://twitter.com/lemonyapps?lang=cs
● LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/lemonyapps/?viewAsMember=true

Vi är ingen leverantör av någon finansiell produkt utan endast en oberoende jämförelsesajt och en informationskälla. Om du har frågor om en viss produkt, vänligen kontakta långivaren direkt, vars kontaktinformation alltid listas. Om du däremot har en fråga om vår plattform eller om du upptäcker ett fel eller en avvikelse, var god kontakta oss på info@coolfinans.com.se.

LemonyApps.com-märket drivs av double technology s.r.o. Vi driver detta unika varumärke på många marknader.

Vad handlar LemonyApps om?

Under de senaste åren har ett stort antal finansiella tjänster och produkter uppkommit runt om i världen, såsom privatlån, konsolideringslån, försäkringstjänster eller kreditkort mm. Marknaden har expanderat och traditionella leverantörer har varit tvungna att reglera sina villkor på grund av den ökade konkurrensen.

Med alla nya produkter tillkom dock ett annat problem - hur väljer man mellan så många alternativ? Detta är anledningen till varför LemonyApps valde att etablera sig. Vi kommer med en klar och transparent jämförelse av tillgängliga finansiella produkter på många världsmarknader.

Från Tjeckien och vidare runt om i världen

Under 2010 började vi i Tjeckien och expanderade gradvis till Slovakien, Polen, Spanien, Argentina, Sverige, Norge, Indonesien och senare till fler än 25 andra länder runt om i världen.

Vårt uppdrag är att tillhandahålla en användarvänlig och säker miljö för att ansöka om en finansiell tjänst eller produkt och på så vis lösa användarens ekonomiska knipa eller situation.

Vi jämför endast verifierade och 100% pålitliga företag och produkter som våra analytiker och medarbetare noggrant har granskat. Förutom produkt- och företagsinformation publicerar vi även användarrecensioner, vanliga frågor och representativa exempel. Du kommer således alltid att kunna jämföra hur mycket tjänsten/produkten kommer att kosta dig, och på så sätt undvika missförstånd eller onödiga avgifter.

Varför använda våra tjänster?

I alla länder arbetar vi med erfarna proffs och partners för att leverera tjänster av hög kvalitet på alla våra webbplatser.

  • Oberoende - Vi arbetar inte för någon leverantör. Vi gör en noggrann jämförelse alla tillgängliga produkter och tjänster som vi har utvärderat som pålitliga och transparenta, och vi jämför dem genom att vara helt neutrala.
  • 100% gratis - Att använda vår jämförelsesajt är kostnadsfritt. Vi tillhandahåller inte några finansiella produkter själva.
  • Öppenhet - Vi granskar och jämför alla produkter för att garantera att användaren ska veta exakt vilka kostnader som väntar och vad han eller hon betalar för. Vi undviker allmänna och vaga formuleringar och vilseledande beräkningar.
  • Ej bindande - Användningen av vår jämförelsesajt är icke-bindande och du slipper lämna ut personliga uppgifter.

Hur fungerar våra jämförelsesajter?

Vi samarbetar endast med seriösa och välrenommerade företag. Dessutom är alla våra tjänster helt gratis, utan registrering etc.

Du får antingen en översikt av alla tillgängliga produkter eller kan välja en önskad kategori. Väljer du det sistnämnda får du en inblick i alla tillgängliga erbjudanden med grundläggande information som du kan läsa vidare om ifall du är intresserad.

Inga dolda avgifter

Om du ansöker om någon finansiell produkt via vår jämförelsesajt, betalar du alltid samma belopp som om du ansökte direkt från leverantörens hemsida. Projektet finansieras genom reklam via Google AdSense och från annonsmäklarnas provision Ad Networks.

FAQ

Hur kan jag bli beviljad lånet eller den finansiella produkten?

Villkoren varierar från fall till fall. Den allmänna proceduren beskrivs alltid i vår recension och därifrån kan du direkt klicka på ansökan. Klickningen från vår webbplats är icke-bindande. Vår service är helt gratis och du betalar alltid samma pris som om du skulle få erbjudandet direkt från företaget.

Varför ska jag jämföra finansiella produkter överhuvudtaget?

Tillhandahållandet av lån och andra produkter är så omfattande idag att det skulle ta flera dagar för dig att göra en sådan jämförelse själv. Du måste läsa och söka efter dussintals webbplatser, vilket är tidsödande. Vi organiserar all viktig information i en bra webbmiljö och besparar dig således både tid och pengar.

Hur är det möjligt att vissa lån är gratis?

Under de senaste åren har trenden på lån utan säkerhet ökat med många leverantörer som inte faller inom den vanliga "bank-kategorin". Och faktum är att du betalar ingen avgift för ditt första lån från företaget. De flesta är emellertid lån med lägre belopp och korta löptider. Men du bör alltid vara uppmärksam på villkoren och regler för löptider. Betala alltid i tid och välj en produkt du har råd med.

Vem kan ansöka om lån?

Den enda allmänna regeln för att ansöka är att vara minst 18 år. Då kan alla ansöka om de flesta tillgängliga lånen. Men villkoren för varje erbjudande kan vara olika, vilket innebär att du måste kontrollera grundkriterierna på en viss produkt först.

kontakt: info@coolfinans.com.se