Credstep - Lån upptill 300 000 kr

Credstep - Lån upptill 300 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:https://credstep.se, webbplatsens författare:Credstep AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Credstep

 • Låna upp till 300 000 kr
 • Löptid < 12 månader
 • Lånebesked inom 24 h (mån–fre)

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Credstep Översyn

Snabb överblick

 • Lånets mängd: 100 kr – 300 000 kr
 • Återbetalning: 1 – 12 månader
 • Bekräftelse inom: 1 bankdag
 • Ålder: 18 år +

Credstep översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
500 kr 30 dagar 47 kr 547 kr
Credstep kalkylator annons

Ett representativt exempel

Om du tar ett lån på 500 kr med 30 dagar återbetalning kommer du att betala tillbaka 547 kr. Avgiften blir 47 kr.

Vilket lån passar dig?

 • Semester
 • Starta upp företaget
 • Införskaffa en ny bil
 • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

Unikt för deras upplägg är att de har valt att rikta sig särskilt till etablerade företagare, uppstartsföretag och personer som behöver finansiering för att lansera en idé. Till skillnad från traditionella bankar kräver de ingen särskild säkerhet och försöker inte detaljstyra vad pengarna ska användas till. Som ambition att frigöra kapital för att få företag att växa eller lösa problem med kortfristiga skulder har Credstep hittat en särskild nisch på kreditmarknaden. Oavsett om man behöver hantera fakturafrågor eller expandera sin verksamhet så är Credstep behjälpliga.

FAQ Credstep

Fråga Svar
Vad krävs för att man ska kunna ta ett lån hos Credstep? Ett grundläggande krav är att man har en verksamhet som är officiellt registrerad hos Skatteverket och även har någon form av årsomsättning.
Kan man låna hos Credstep som privatperson? De fokuserar uteslutande på företagslån. Men det finns inget krav på att företaget ska bedrivas i någon särskild form. Så det räcker med att du har en enskild firma.
När blir pengarna tillgängliga? De har som ambition att betala ut pengarna samma dag som ansökan har blivit godkänd. Det innebär att man kan ha pengarna samma dag som man ansöker.

Credstep erfarenheter och diskussioner

Credstep respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Credstep at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Jag var väldigt nära att behöva packa ihop och lägga ner firman. Storbankerna sa blankt nej men Credstep var villiga att lyssna. Idag går saker som på räls igen." (Johnny)
"Helt klart en räddare i nöden. När jag startade mitt företag tog det lite längre tid än jag trodde att få igång omsättningen. Credstep hjälpte när andra inte brydde sig." (Johanna)

Är Credstep bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Credstep AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information