Direkto - Låna upp till 500 000 kr

Direkto - Låna upp till 500 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:https://www.direkto.se, webbplatsens författare:Direkto AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Direkto

 • Låna upp till 500 000 kr
 • Ansök helt kostnadsfritt - svar inom 24 h
 • Jämför och välj mellan flera banker

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Direkto Översyn

Snabb överblick

 • Lånets mängd: 10 000 kr – 500 000 kr
 • Återbetalning: 1 – 18 år
 • Bekräftelse inom: 24 timmar
 • Ålder: 20 + år

Direkto översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
10 000 kr 1 år 296 kr 10 296 kr
50 000 kr 1 år 1 504 kr 51 504 kr
100 000 kr 1 år 47 060 kr 147 060 kr
Direkto kalkylator annons

Ett representativt exempel

Totala kostnaden för ett annuitetslån på 100 000 kr med en nominell ränta om 5,5%, återbetalningstid 5 år, uppläggningsavgift 495 kr och aviavgift 10 kr blir 15 702 kr och den effektiva räntan blir 6,09%. Totalt belopp att betala blir således 115 702 kr över 5 år. Vi på Direkto tar inte ut några avgifter för vår tjänst.

Vilket lån passar dig?

 • Semester
 • Starta upp företaget
 • Införskaffa en ny bil
 • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

Det finns många goda anledningar att anlita Direkto låneförmedling när du vill ta ett privatlån. Det spelar ingen roll om du vill låna för att resa, finansiera ett bilköp, renovera bostaden eller samla dyra lån och krediter för att sänka månadskostnaden. När du lånar via oss är du fri att använda pengarna till precis vad du vill. Direkto – lån för livets alla stunder.

FAQ Direkto

Fråga Svar
Vad är ett privatlån? Privatlån, också kallat blancolån, är ett lån utan säkerhet. Som underlag för att låna ut pengar använder sig banken/långivaren av en kreditupplysning där lön och din specifika ekonomiska situation ligger till grund för privatlånets villkor. Privatlånet återbetalas vanligtvis genom delbetalningar som innefattar både ränta och amortering. Vissa banker tar ut en uppläggningsavgift och aviavgifter – det senare kan du ofta bli av med genom autogiro. Billån, renovering och resa är ofta anledningar till varför man söker privatlån. Privatlån kan också användas för att samla ihop andra mindre krediter och lån, t.ex. kreditkortsskulder. Räntan på privatlån är i regel lägre än räntan på kreditkort.


Är det gratis att ansöka? tar ni ut några avgifter?
 Ja, tjänsten är helt kostnadsfri. Vi tar aldrig ut några avgifter från dig.


Vad är grundkraven för att få ett lån beviljat?
 Du ska vara minst 20 år gammal, ha en årsinkomst på minst 100 000, ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form), eller vara förtidspensionär/pensionär, ha betalat av lånet innan du blir 79 år, vara skuldfri från kronofogdemyndigheten i minst 6 månader, inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna.

Direkto erfarenheter och diskussioner

Direkto respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Direkto at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Allt gick bra." (Alex)
"Tack för hjälpen." (Simon)

Är Direkto bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Direkto AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information