Kortio - Låna upp till 500 000 kr

Kortio - Låna upp till 500 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:https://kortio.se, webbplatsens författare:Kortio AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Kortio

  • Lån upp till 600 000 kr
  • Återbetalning: 2 – 15 år
  • Bekräftelse inom: 24 timmar

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Kortio Översyn

Snabb överblick

  • Lånets mängd: 5 000 kr – 500 000 kr
  • Återbetalning: 1 – 15 år
  • Bekräftelse inom: 24 timmar
  • Ålder: 18 år +

Kortio översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
10 000 kr 12 månader 2 145 kr 12 145 kr
Kortio kalkylator annons

Ett representativt exempel

Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr.

Vilket lån passar dig?

  • Semester
  • Starta upp företaget
  • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

Det finns flera fördelar som du kan upptäcka om du börjar jämföra kreditkortens villkor. Det är tyvärr något av en djungel att hitta rätt kort för dig bland Sveriges alla kreditkort. Därför har kortio.se gjort det enklare för dig som kund med vår sammanställning av alla korts villkor på ett och samma ställe. Dessutom kan du ansöka om kortet du väljer direkt på kortio.se!

FAQ Kortio

Fråga Svar
Vad är effektiv ränta? Enkelt uttryckt kan man säga att effektiv ränta är ett jämförelsepris för kreditkort. Det är en sammanräkning av alla räntor och avgifter som ett kreditkort har uttryckt i en procentsats. Ett kort kan till exempel ha en låg kreditränta men höga avgifter som gör att det ändå blir dyrare än ett kort med högre kreditränta. Effektiv ränta är alltså ett bra verktyg att använda när du jämför olika kortalternativ. För att kunna jämföra alla Sverige kort har vi utgått från att du utnyttjar en kredit på 10 000 kronor och betalar av beloppet under 12 månader, om inget annat anges. Alla avgifter du då måste betala är inräknade som t.ex aviavgift, årsavgift och upplägningsavgift av delbetalningen. Det är viktigt att komma ihåg att den effektiva räntan inte berättar exakt hur mycket din kort-kredit kommer att kosta dig. Dessutom kan vissa kort erbjuda första årsavgiften gratis. Då har kortet en lägre effektiv ränta första året, men stiger snabbt andra året när årsavgiften läggs på igen.
Vad menas med kortkredit? När du betalar med ditt kreditkort utnyttjar du kortkrediten. Inköpen samlas på en räkning som kommer i slutet av månaden. Du kan då välja att betala hela beloppet utan ränta, eller skjuta upp en del av betalningen. Precis som alla andra lån så har kortkrediten en ränta som varierar mellan olika kort. Du betalar bara ränta på den del du skjuter upp.
Vad är skillnaden mellan betalkort och kreditkort? Med både betalkort och kreditkort får kortinnehavaren en räkning en gång i månaden som redovisar de köp man har gjort med kortet. Man betalar alltså en faktura i efterhand. Väljer kortinnehavaren att betala hela skulden på en gång så slipper man betala ränta till kortföretaget. Med kreditkort har man när fakturan kommer möjlighet att dela upp betalningen med en ränta på mellan 5-25%. Det kan som konsument vara mycket praktiskt att kunna delbetala ett större inköp över en längre tid, som t.ex. en ny TV eller soffa. Man delbetalar då till banken oberoende var eller vad det var som köptes. Med ett betalkort finns ingen möjlighet att dela upp betalningen utan man betalar hela beloppet när fakturan kommer. Kortet har heller ingen vanlig "kreditgräns". Kortinnehavaren handlar för det belopp man klarar av att betala vid fakturans förfallodatum, en sk "personlig kreditgräns".

Kortio erfarenheter och diskussioner

Kortio respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Kortio at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Allt är bra. Tack." (Anonym)
"Tack för din bra service." (Anonym)

Är Kortio bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Kortio AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information