Kreditborsen - Lån upptill 30 000 kr

Kreditborsen - Lån upptill 30 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:https://www.kreditborsen.com, webbplatsens författare:Kreditbörsen Sverige AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Kreditborsen

  • upp till 30 000 kr
  • Återbetalning: 1 - 40 månader
  • Årsränta från 24%

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Kreditborsen Översyn

Snabb överblick

  • ets mängd: 5 000 kr – 30 000 kr
  • Återbetalning: 1 – 40 månader
  • Bekräftelse inom: 24 timmar

Kreditborsen översikt över avbetalningar

ets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
15 000 kr 40 månader 6 231 kr 21 231 kr
Kreditborsen kalkylator annons

Ett representativt exempel

Kontokredit med flexibel återbetalning. Inga avgifter och fast årsränta på 24 %. Vid ett lån på 15 000 kr betalar du i snitt 531 kr/månad under 40 månader (totalt belopp är 21 231 kr). Effektiv ränta 26,82 %.

Vilket lån passar dig?

  • Semester
  • Starta upp etaget
  • Inskaffa en ny bil
  • Inskaffa nya möbler

Detaljerad information

I tider då samarbete och crowdfunding är mer populärt än någonsin så sticker Kreditbörsen verkligen ut. De erbjuder en ny sorts låneförmedling där såväl låntagare som långivare är lika engagerade. De riktar sig särskilt till företag som behöver finansiering, och privatpersoner eller företag som vill investera på mer personliga villkor. Till skillnad från hos övriga aktörer och storbanker så sätts räntan individuellt på kreditbörsen. Det innebär att en matchning mellan rätt utlånare och låntagare kan bli väldigt förmånligt. Därför kan man alltid vara säker på att lån via kreditbörsen blir något mer än bara pengar i fickan.

FAQ Kreditborsen

Fråga Svar
Är Kreditbörsen en vanlig långivare? De är mycket mer än så. Deras affärsidé är att para ihop företag och personer som är villiga att låna ut pengar för särskilda ändamål.
Hur sätts räntan? Hos Kreditbörsen är räntan helt individuell. Det innebär att din affärsidé och ditt upplägg påverkar vilken ränta du får.
När får jag pengarna? I de flesta fall får du tillgång till pengarna samma dag som lånet beviljas.

Kreditborsen erfarenheter och diskussioner

Kreditborsen respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Kreditborsen at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Det är helt fantastiskt att kunna para ihop personer i behov av lån och engagerade personer som är villiga att låna ut. Har hjälpt mig flera gånger." (Lennart)
"Snabba. Enkla. Effektiva. Finns väl egentligen inte mer att säga." (Erika)

Är Kreditborsen bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Kreditbörsen Sverige AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information