MittBolån - Bolån

MittBolån - Bolån
Skärmdump av webbplatsen:https://www.mittbolan.se, webbplatsens författare:Compricer AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

MittBolån

  • Helt kostnadsfritt
  • Ansökan är inte bindande
  • Personlig hjälp hela vägen
  • Endast en kreditupplysning

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

MittBolån Översyn

Snabb överblick

  • Lånets mängd: 100 000 kr – 10 000 000 kr
  • Återbetalning: 5 – 20 år
  • Bekräftelse inom: 24 timmar
  • Ålder: 18 år +

MittBolån översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
100 000 kr 5 år 5 416 kr 105 416 kr
MittBolån kalkylator annons

Ett representativt exempel

Om du tar ett lån på 100 000 kr med 5 år återbetalning kommer du att betala tillbaka 105 416 kr. Avgiften blir 5 416 kr.

Vilket lån passar dig?

  • Köpa ett hus

Detaljerad information

Det finns många goda anledningar att anlita MittBolan låneförmedling när du vill ta ett privatlån. Det spelar ingen roll om du vill låna för att resa, finansiera ett bilköp, renovera bostaden eller samla dyra lån och krediter för att sänka månadskostnaden. När du lånar via oss är du fri att använda pengarna till precis vad du vill. MittBolan  – lån för livets alla stunder.

FAQ MittBolån

Fråga Svar
Vad innebär det att söka lån via MittBolån? Vi är en låneförmedlare som samarbetar med flera olika banker och låneinstitut. Istället för att du själv ska kontakta flera olika långivare för att jämföra erbjudanden om bolån söker du lånet genom MittBolån. Vi hjälper dig, kostnadsfritt, att hitta ett erbjudande som passar just dina förutsättningar och behov. Som kund hos MittBolån är det du själv som väljer vilket erbjudanden du vill acceptera.
Varför ska jag använda MittBolån, jag kan väl kontakta bankerna själv? Att på egen hand kontakta flera olika banker och låneinstitut för att jämföra erbjudanden kan vara väldigt tidskrävande. Det kan också vara svårt att veta vad som är ett bra erbjudande. På MittBolån är vi specialister på att förhandla om bolån och vi har god kunskap om räntemarknaden. Det gör att chanserna ökar för att vi ska lyckas sänka din boränta jämfört med om du själv kontaktar flera olika långivare. Fyll i en ansökan på vår hemsida så får du kontakt med en bolånehandläggare som berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.
Tar ni en kreditupplysning på mig när jag ansöker om lån? När vi fått in din ansökan och ser att du uppfyller grundvillkoren för att ansöka om lån, tar vi en kreditupplysning. Under en begränsad tid har sedan våra ansluta långivare möjlighet att ta del av din upplysning för att göra en bedömning av din ansökan. Eftersom MittBolån har en specialanpassad låneförmedlarlösning med kreditupplysningsföretaget UC kommer det bara att registreras en förfrågan på ditt namn, oavsett hur många av våra långivare som tar del av din kreditupplysning.

MittBolån erfarenheter och diskussioner

MittBolån respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med MittBolån at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Jag har bara bra saker att säga om MittBolån." (Karolina)
”Vi fick en sänkning på 4000 kronor i månaden." (Jasmin)

Är MittBolån bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Compricer AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information