NätLån - Låna upp till 10 000 kr

NätLån - Låna upp till 10 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:http://www.natlan.se, webbplatsens författare:Catalunia Capital AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

NätLån

  • Låna upp till 10 000 kr
  • Ansök helt kostnadsfritt - svar inom 24 h
  • En uppläggningsavgift och en ränta

Mer information annons

NätLån Översyn

Snabb överblick

  • Lånets mängd: 1 000 kr – 10 000 kr
  • Återbetalning: 1 – 6 mån.
  • Bekräftelse inom: 24 timmar
  • Ålder: 18 + år
Högkostnad Det här är en högkostnadskredit
Skuldsättning påverkar ekonomin negativt och kan innebära en risk för dig. Är du säker på att du kan betala tillbaka hela skulden? Om inte, kan du få en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

NätLån översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
10 000 kr 6 månader 1 703 kr 11 703 kr
NätLån kalkylator annons

Ett representativt exempel

Representativt exempel: Ett lån på 10 000 kr med en återbetalningstid på 6 månader. 300 kr i uppläggningsavgift, administrationsavgift på 35 kr per månad och en nominell fast årsränta på 39 %. Totalt att återbetala är 11 703 kr (1 951 kr per månad i 6 månader) vilket ger en effektiv ränta på 73 %. Tänk på att inte låna mer än vad din ekonomi klarar av. Läs mer på sidan låna ansvarsfullt. SEKKI-blankett finns här.

Vilket lån passar dig?

  • Starta upp företaget
  • Införskaffa en ny bil
  • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

NatLan erbjuder en kontokredit som ger dig tillgång till pengar när du behöver dem. Skaffa en limit på upp till 10 000 kronor och utnyttja bara den del du behöver. Välj själv hur mycket du vill återbetala varje månad och anpassa utnyttjandet till övriga utgifter. Som ett kreditkort, men du slipper bära runt på ett extra kort.

FAQ NätLån

Fråga Svar
Hur gör man? Läs igenom villkoret och priserna. Om du sedan bestämmer dig för att ta ett lån så fyller du bara i formuläret under menyvalet ANSÖK HÄR. Var noga med att läsa igenom och fylla i korrekta uppgifter. Med hjälp av ditt BankID hämtar du ditt kontonummer från din bank och undertecknar skuldebrevet på samma gång. När ansökan är ifylld så laddas skuldebrevet automatiskt ner till dig. Du kan då läsa igenom skuldebrevet och villkoren innan du bestämmer dig för att skicka in ansökan. Du får ett bekräftelse till din epostadress att vi mottagit din ansökan där även skuldebrevet bifogas. Observera att en kreditupplysning kommer att göras och att din ansökan kan komma att avslås i efterhand. Vi gör en kreditupplysning via Creditsafe och dessa sparas inte och påverkar INTE ditt kreditbetyg i framtiden på något sätt.
Hur ansöker man om ett lån hos Nätlån? Man ansöker direkt via ansökningsformuläret på hemsidan. Med hjälp av ditt BankID signerar du avtalet, snabbt, smidigt och säkert! Godkänner vi din ansökan betalar vi ut godkänt belopp direkt till kontot du valt för din ansökan som även framgår på skuldebrevet.

NätLån erfarenheter och diskussioner

NätLån respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med NätLån at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"I recommend." (Anonym)
"Bra förutsättningar." (Anonym)

Är NätLån bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Catalunia Capital AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...