NätLån - Låna upp till 4 000 kr

NätLån - Låna upp till 4 000 kr

NätLån

  • Låna upp till 4 000 kr
  • Ansök helt kostnadsfritt - svar inom 24 h
  • En uppläggningsavgift och en ränta

Få ett lån nu
↑ reklama ↑

NätLån Översyn

Högkostnad Det här är en högkostnadskredit
Skuldsättning påverkar ekonomin negativt och kan innebära en risk för dig. Är du säker på att du kan betala tillbaka hela skulden? Om inte, kan du få en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Snabb överblick

  • Lånets mängd: 1 000 kr – 4 000 kr
  • Återbetalning: 33 dagar
  • Bekräftelse inom: 24 timmar
  • Ålder: 18 + år

NätLån översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
1 000 kr 33 dagar 365 kr 1 365 kr
2 000 kr 33 dagar 480 kr 2 480 kr
4 000 kr 33 dagar 765 kr 4 765 kr
NätLån kalkylator

Ett representativt exempel

Om du tar ett lån på 1 000 kr med 33 dagar återbetalning kommer du att betala tillbaka 1 365 kr. Avgiften blir 365 kr.

Vilket lån passar dig?

  • Starta upp företaget
  • Införskaffa en ny bil
  • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

NatLan erbjuder en kontokredit som ger dig tillgång till pengar när du behöver dem. Skaffa en limit på upp till 4 000 kronor och utnyttja bara den del du behöver. Välj själv hur mycket du vill återbetala varje månad och anpassa utnyttjandet till övriga utgifter. Som ett kreditkort, men du slipper bära runt på ett extra kort.

FAQ NätLån

Fråga Svar
Hur gör man? Läs igenom villkoret och priserna. Om du sedan bestämmer dig för att ta ett lån så fyller du bara i formuläret under menyvalet ANSÖK HÄR. Var noga med att läsa igenom och fylla i korrekta uppgifter. Med hjälp av ditt BankID hämtar du ditt kontonummer från din bank och undertecknar skuldebrevet på samma gång. När ansökan är ifylld så laddas skuldebrevet automatiskt ner till dig. Du kan då läsa igenom skuldebrevet och villkoren innan du bestämmer dig för att skicka in ansökan. Du får ett bekräftelse till din epostadress att vi mottagit din ansökan där även skuldebrevet bifogas. Observera att en kreditupplysning kommer att göras och att din ansökan kan komma att avslås i efterhand. Vi gör en kreditupplysning via Creditsafe och dessa sparas inte och påverkar INTE ditt kreditbetyg i framtiden på något sätt.
Hur ansöker man om ett lån hos Nätlån? Man ansöker direkt via ansökningsformuläret på hemsidan. Med hjälp av ditt BankID signerar du avtalet, snabbt, smidigt och säkert! Godkänner vi din ansökan betalar vi ut godkänt belopp direkt till kontot du valt för din ansökan som även framgår på skuldebrevet.
Vad kostar det att ansöka om ett lån? Det kostar ingenting att ansöka och du binder dig inte för något. Du har även full ångerrätt i 14 dagar om du ångrar ditt lån efter det att utbetalning gjorts.

NätLån erfarenheter och diskussioner

NätLån respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med NätLån at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"I recommend." (Anonym)
"Bra förutsättningar." (Anonym)

Är NätLån bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Catalunia Capital AB ger verkligen ut dessa lån.