Onea - Lån upptill 40 000 kr

Onea - Lån upptill 40 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:https://www.onea.se, webbplatsens författare:4FINANCE AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Onea

 • Lån upp till 40 000 kr
 • Återbetalning: 3 – 24 månader
 • Bekräftelse inom: 24 timmar

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Onea Översyn

Snabb överblick

 • Lånets mängd: 500 kr – 40 000 kr
 • Återbetalning: 3 – 24 månader
 • Bekräftelse inom: 24 timmar
 • Ålder: 18 år +

Onea översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
500 kr 3 månader 124 kr 624 kr
1 000 kr 3 månader 254 kr 1 254 kr
1 500 kr 3 månader 372 kr 1 872 kr
Onea kalkylator annons

Ett representativt exempel

De villkor som gäller är; sökanden måste vara minst 20 år, inneha svenskt personnummer, svenskt mobilnummer och bankkonto i svensk bank samt genomgå en sedvanlig kreditprövning. På lånet tas det ut en fast ränta som baseras på antal månader och det lånade beloppet. (Exempel: lån om 10 000 kronor i 12 månader ger en månadsbetalning på 1 327 kr, och ett totalt belopp att återbetala om 15 923 kr varav 5 923 kr i ränta). Varken uppläggningsavgift eller aviavgift tillkommer. Representativt exempel på effektiv ränta: 155 %, årlig kreditränta: 96 %. På ett lån mellan 3-24 månader är den maximala effektivräntan 290.5 %. För att förlänga ett lån ska en förlängningsränta betalas in som är baserad på kapitalbeloppet. (Exempel: ett lån på 10 000 kr kostar 806 kr att förlänga i 30 dagar). Om betalning inte sker enligt de allmänna villkoren kan det tillkomma årlig dröjsmålsränta om 30 %, påminnelseavgift om 60 kr samt en inkassokostnad om 180 kr. Om en ansökan om betalningsföreläggande inges till Kronofogdemyndigheten kan ytterligare avgifter tillkomma. Onea hanterar sina kravärenden i enlighet med gällande lagstiftning och enligt god inkassosed. Låneperiod är 3-24 månader. För lån upp till 5000 kr är låneperioden 3 månader.

Vilket lån passar dig?

 • Semester
 • Starta upp företaget
 • Införskaffa en ny bil
 • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

Hos Onea har man valt att göra låneförmedling lite mer personlig. De har som ambition att erbjuda lån till så många som möjligt men samtidigt bibehålla en omsorgsfull och respektfull lånehantering. Med etablering i Sverige sedan 2008 har de blivit ett självklart val för många. Oavsett om man behöver låna några hundralappar eller ett stort belopp så är de tillgängliga. Man väljer själv återbetalningsperiod och får sin ränta satt därefter. Med fokus på modern teknik så ser de till att all hantering av personuppgifter sker krypterat och skyddat.

FAQ Onea

Fråga Svar
Är de en seriös aktör? De har alla relevanta tillstånd och kontrolleras av Finansinspektions.
Är de en låneförmedlare eller utlånare? Onea lånar själva ut pengar. Du behöver aldrig ha någon kontakt med mellanhänder och behöver inte oroa dig för att dina personuppgifter delas med tredje part.
Är räntorna förmånliga? De har valt att fokusera på personliga räntor och mänskliga avbetalningsplaner. Därför kan du vara säker på att få en rättvis marknadsmässig prissättning.

Onea erfarenheter och diskussioner

Onea respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Onea at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Då jag var väldigt trött på alla låneförmedlare kändes det skönt att Onea betalade ut pengar ur egen ficka." (Hannah)
"Det är så här det borde fungera hos alla. Svar direkt. Pengar samma dag. Helt fantastiskt!" (Tilda)

Är Onea bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget 4FINANCE AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information