Säkerfinans - Lån upptill 25 000 kr

Säkerfinans - Lån upptill 25 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:https://www.sakerfinans.se, webbplatsens författare:Tryggkredit Stockholm AB - Säkerfinans, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Säkerfinans

 • Lån upp till 25 000 kr
 • Återbetalning: 61 – 360 dagar
 • Bekräftelse inom: 24 timmar

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Säkerfinans Översyn

Snabb överblick

 • Lånets mängd: 1 000 kr – 25 000 kr
 • Återbetalning: 61 – 360 dagar
 • Bekräftelse inom: 24 timmar
 • Ålder: 18 år +

Säkerfinans översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
15 000 kr 360 dagar 4 242 kr 19 242 kr
Säkerfinans kalkylator annons

Ett representativt exempel

Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 15 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 61,2 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 604 kr och totalt att betala tillbaka blir 19 242 kr inkl. avgifter.

Vilket lån passar dig?

 • Semester
 • Starta upp företaget
 • Införskaffa en ny bil
 • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

För de som är intresserade av ett lån från Säkerfinans kan det vara bra att veta att man genom dem har tillgång till ett lån på mellan 1 000 kr till 25 000 kr. Man behöver därefter betala tillbaka lånet på mellan 61 till 360 dagar beroende på hur stort lånet är och vad överenskommelserna är. När man har skickat in en ansökan om att få ett lån blir detta bekräftat inom 24 timmar, och man slipper därför de långa väntetiderna.

Räntan ligger på 27 %, och för att enklare kunna förstå vad detta betyder ska vi ta ett exempel. Om man lånar 1 000 kr med Säkerfinans och därefter betalar tillbaka detta belopp på 61 dagar kan man räkna med att avgiften blir 275 kr. Man behöver då alltså betala tillbaka en slutgiltig mängd på 1 275 kr. Kraven för att få lov att ta ett lån säger att man måste vara över 18 år gammal, ha ett aktivt bankkonto och vara en svensk medborgare. Så länge man följer dessa krav ska det dock inte vara några problem att ta ett lån.

FAQ Säkerfinans

Fråga Svar
Måste jag vara en svensk medborgare för att få ta ett lån? Ja, man måste ha svenskt medborgarskap för att få tillgång till ett lån med Säkerfinans.
Är det möjligt att köpa nya möbler med de pengar som man har lånat? Ja, det är möjligt att använda lånet till att införskaffa nya möbler.
Behöver jag vänta under en längre tid innan jag får mina lånade pengar? Nej, man behöver enbart vänta i högst 24 timmar efter dess att man har skickat in ansökan.

Säkerfinans erfarenheter och diskussioner

Säkerfinans respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Säkerfinans at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


”Med Säkerfinans har alla våra drömmar gått i uppfyllelse.” (Amanda)
"Ett lån med Säkerfinans var det bästa lånet som vi har tagit." (Filip)

Är Säkerfinans bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Tryggkredit Stockholm AB - Säkerfinans ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information