Snabbfinans - Lån upptill 25 000 kr

Snabbfinans - Lån upptill 25 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:https://www.snabbfinans.se/, webbplatsens författare:S & A Sverige AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Snabbfinans

  • Lån upp till 25 000 kr
  • Återbetalning: 1 – 360 dagar
  • Bekräftelse inom: 24 timmar

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Snabbfinans Översyn

Snabb överblick

  • Lånets mängd: 1 000 kr – 25 000 kr
  • Återbetalning: 61 – 360 dagar
  • Bekräftelse inom: 24 timmar
  • Ålder: 20 år +
Högkostnad Det här är en högkostnadskredit
Skuldsättning påverkar ekonomin negativt och kan innebära en risk för dig. Är du säker på att du kan betala tillbaka hela skulden? Om inte, kan du få en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Snabbfinans översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
15 000 kr 365 dagar 4 242 kr 19 242 kr
Snabbfinans kalkylator annons

Ett representativt exempel

Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 15 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 61,2 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 604 kr och totalt att betala tillbaka blir 19 242 kr inkl. avgifter.

Vilket lån passar dig?

  • Starta upp företaget
  • Införskaffa en ny bil
  • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

Hos oss kan du ansöka om ett lån oavsett vad pengarna ska användas till. Du kanske behöver du hjälp med att starta upp ditt företag, renovera huset eller köpa den där bilen? Då kan det vara lönt att se på ett privatlån, det är ett lån som kan vara utan säkerhet där du själv bestämmer vad pengarna ska användas till. Din låneansökan går ut till alla våra banker och långivare vi samarbetar med. Ansök om 1 000 kr upp till 40 000 kr redan idag – det är tryggt, kostnadsfritt och ej bindande.

FAQ Snabbfinans

Fråga Svar
Är ni godkända av Finansinspektionen?
 Ja. Du kan lugnt låna pengar via oss eftersom vår låneförmedlingstjänst är godkänd av Finansinspektionen. Vi har tillstånd av Finansinspektionen som låneförmedlare enligt lagen om viss verksamhet med konsumentkrediter (2014:275).


Vad bestämmer hur mycket jag kan låna?
 Det är många faktorer som påverkar hur mycket du kan låna. Faktorer som exempelvis deklarerad årsinkomst och kreditvärdighet påverkar lånebeloppet.
Hur snabbt kan lånet betalas ut?
 Hos de flesta banker kan du nuförtiden signera ditt skuldebrev med Bank ID, vilket innebär att ett beviljat lån kan bli utbetalt inom ett par dagar. Måste du ta emot skuldebrevet i pappersform, signera, och skicka tillbaka kan det ta lite längre tid.


Snabbfinans erfarenheter och diskussioner

Snabbfinans respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Snabbfinans at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Helt Nöjd! Bästa och snabbaste service... tusen tack!" (Jen)
"Snabbt o smidigt." (Lars)

Är Snabbfinans bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget S & A Sverige AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information