Strandia Finans - Låna upp till 300 000 kr

Strandia Finans - Låna upp till 300 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:http://www.strandiafinans.se, webbplatsens författare:SMS Pengar Norden AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Strandia Finans

  • Varumärket Strandiafinans har stängt för att bevilja nya krediter och rekommenderar istället att du vänder dig till vårt systermärke Kundfinans för att söka lån

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Strandia Finans Översyn

Snabb överblick

  • Lånets mängd: 500 kr – 30 000 kr
  • Återbetalning: 30 – 90 dagar
  • Bekräftelse inom: 24 timmar
  • Ålder: 18 år +

Strandia Finans översikt över avbetalningar

Lån till nya kunder är utan provision!

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
500 kr 30 dagar 0 kr 500 kr
750 kr 30 dagar 188 kr 938 kr
2 000 kr 30 dagar 500 kr 2 500 kr
Strandia Finans kalkylator annons

Ett representativt exempel

Om du tar ett lån på 500 kr med 30 dagar återbetalning kommer du att betala tillbaka 500 kr. Avgiften blir 0 kr.

Vilket lån passar dig?

  • Semester
  • Starta upp företaget
  • Införskaffa en ny bil
  • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

Vi erbjuder korttidslån utan säkerhet till kvalificerade kunder genom en enkel och snabb ansökningsprocess. Låneperioderna hos oss kan vara från 5 till 30 dagar. En person som lånar för första gången kan ansöka om 5 000.00 kr, men om man har skött återbetalningen korrekt kan kunden höja lånebeloppet till maximalt 20 000.00 kr.

FAQ Strandia Finans

Fråga Svar
När kan jag ansöka om ett lån? En låneansökan kan skickas in när som helst. Ansökningar handläggs under vår kundtjänsts öppettider.


Vilka villkor måste jag uppfylla för att ansöka om ett lån? Som en ansvarsfull långivare granskar vi varje ansökan noggrant. För att din låneansökan skall godkännas måste du ha ett giltigt mobiltelefonnummer, en fast årlig inkomst, vara minst 18 gammal, ett giltigt identitetskort, vara bosatt i Sverige och kunna identifiera dig via din internetbank samt få godkänd i våran kredit- och bedrägerigranskningskontroll. Vi värdesätter ärlighet i våra kunder, därför är det av stor väsentlighet att du uppger rätta information när du anhåller om ett lån hos oss.

Strandia Finans erfarenheter och diskussioner

Strandia Finans respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Strandia Finans at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Jag är väldigt nöjd med den hjälp jag fick med lån och placering av lånen till ett gemensamt lån det gör så mycket lättare med att ha allt på samma ställe. Toppbetyg från mig!" (Petter)
"Kanonbra hjälp och service! Jag tycker dom är bra och dom verkar göra de dom kan för att hjälpa till. Gillar personalen trevligt bemötande och snabba resultat. Rekommenderar till alla! :) (Gun-Britt)

Är Strandia Finans bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget SMS Pengar Norden AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information