Vivus - Lån upptill 15 000 kr

Vivus - Lån upptill 15 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:https://www.vivus.se, webbplatsens författare:4finance AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Vivus

  • Lån upp till 15 000 kr
  • Återbetalning: 3 - 12 månader

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Vivus Översyn

Snabb överblick

  • Lån: 2 000 kr – 15 000 kr
  • Återbetalning: 1 – 12 månader
  • Bekräftelse inom: 30 minuter
  • Ålder: 18 år +
Högkostnad Det här är en högkostnadskredit
Skuldsättning påverkar ekonomin negativt och kan innebära en risk för dig. Är du säker på att du kan betala tillbaka hela skulden? Om inte, kan du få en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Vivus översikt över avbetalningar

ets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
2 000 kr 1 månader 459 kr 2 459 kr
3 000 kr 1 månader 491 kr 3 491 kr
15 000 kr 1 månader 876 kr 15 876 kr
Vivus kalkylator annons

Ett representativt exempel

Representativt exempel: Ett lån på 5 000 kr till 39 % nominell ränta med en återbetalningstid på 4 månader, där kunden väljer att betala lägsta beloppet i 3 månader, är 164,2%. De fyra månatliga återbetalningarna är: första månaden 1132 SEK, andra månaden 714 SEK, tredje månaden 700 SEK och den fjärde månaden 3870 SEK (3750 SEK återstående kapital plus 120 SEK ränta). Den effektiva räntan inkluderar 395 SEK uppläggningsavgift, 300 SEK Lägst att betala-avgift (150 SEK för varje minimibetalningsalternativ, utöver den första som är gratis). Totalt belopp att betala är 6416 SEK. Om kunden väljer standardprodukten utan att betala minimibelopp, är det totala beloppet som ska återbetalas efter 30 dagar 5555 SEK, med en effektiv ränta på 260,10%.

Vilket lån passar dig?

  • Starta upp etaget
  • Inskaffa en ny bil
  • Inskaffa nya möbler

Detaljerad information

Vivus har snabbt blivit ett givet val för många föredrar att snabbt och enkelt kunna låna pengar. Med en målsättning att alltid vara tillgängliga och ha en så enkel ansökningsprocess som möjligt har de snabbt blivit en av mest använda kreditgivare. Så länge man är myndighet och har svenskt personnummer kan man ansöka om lån direkt på hemsidan. Helt utan mellanhänder och utan onödigt krångel. Men avgör själv vilket belopp man ansöker om man återkommande kunder har möjlighet att få högre belopp beviljade.

FAQ Vivus

Fråga Svar
Hur lång tid tar det att få sina ansökan beviljad? En ansökan behandlas automatiskt vilket gör att man får svar inom några minuter.
Hur lång tid tar det att få pengarna? Det beror lite på vilken bank man har. Men om man har Nordea eller Handelsbanken så har man pengarna samma dag som lånet beviljas.
Är Vivus en godkänd kreditgivare? De har tillstånd hos finansinspektionen och uppfyller alla tillämpliga krav.

Vivus erfarenheter och diskussioner

Vivus respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Vivus at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"För mig är Vivus det enda alternativet. Som återkommande kund ökar hela tiden mitt maxbelopp och de fortsätter att uppfylla mina behov." (Benny)
"Inget att klaga på. Har varit nöjd kund i många år." (Nicolas)

Är Vivus bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget 4finance AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information