Kontant Finans - Lån upptill 20 000 kr

Kontant Finans - Lån upptill 20 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:https://www.kontantfinans.se, webbplatsens författare:Kontant Finans Sverige AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Kontant Finans

 • Lån upp till 20 000 kr
 • Återbetalning: 1 – 5 år
 • Bekräftelse inom: 24 timmar

Mer information annons

Kontant Finans Översyn

Snabb överblick

 • Lånets mängd: 3 000 kr – 20 000 kr
 • Återbetalning: 1 – 5 år
 • Bekräftelse inom: 24 timmar
 • Ålder: 22 – 80 år +

Kontant Finans översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
3 000 kr 1 år 444 kr 3 444 kr
5 000 kr 1 år 736 kr 5 736 kr
10 000 kr 1 år 1 460 kr 11 460 kr
Kontant Finans kalkylator annons

Ett representativt exempel

15 000 kronor som återbetalas under 60 månader. Uppläggningsavgift är 0 kronor och aviavgifter är 60 x 0 = 0 kronor. Nominell bunden årsränta är 25,95 % och den effektiva årsräntan blir 29,3 %. Månadskostnaden kommer att vara 449 kronor och du kommer totalt att ha betalat 26 940 kronor (449 kronor x 60 månader) när lånet är återbetalat. Detta innebär en kostnad för krediten som uppgår till 11 940 kronor.

Vilket lån passar dig?

 • Semester
 • Starta upp företaget
 • Införskaffa en ny bil
 • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

Kontant Finans är en svenskregistrerad del av det den norska koncernen B2 Holding ASA. Utlåningsverksamheten i Sverige sker i enlighet med tillstånd från Finansinspektionen och de är formellt registrerade som ett konsumentkreditinstitut. De inriktar sig på snabba och smidiga lån utan dolda avgifter. Deras flaggskepp kallas för stabila lånet och är en produkt som ger privatpersoner snabba lån utan någon som helst säkerhet. Med en fast återbetalningsplan behöver man inte heller oroa sig för oväntade utgifter.

FAQ Kontant Finans

Fråga Svar
Är Kontant Finans smidiga att låna av? Med tanke på mängden återkommande kunder så har de onekligen visat sig vara uppskattade av kunder. Lånen förmedlas direkt och utbetalning sker i många fall samma dag.
Hur sätts räntan? Ränta och avgifter framgår när man ansöker om lån. Därför behöver man inte oroa sig för oväntade utgifter så avbetalningsplanen är tydlig med den faktiska kostnaden.
Krävs något särskilt för att man ska beviljas lånet? Utöver att ha en fast inkomsts och vara folkbokförd i Sverige så ställs inga särskilda krav. Man behöver ingen säkerhet för att beviljas lån.

Kontant Finans erfarenheter och diskussioner

Kontant Finans respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Kontant Finans at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Jag är riktigt nöjd över att jag valde Kontant Finans. De ställde inga obekväma frågor och allt gick smidigt över internet." (Hannah)
"Det är såhär det bör funka hos alla banker. Snacka om snabb ansökan med BankID." (Hugo)

Är Kontant Finans bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Kontant Finans Sverige AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...