Kontant Finans - Lån upptill 20 000 kr

Kontant Finans - Lån upptill 20 000 kr

Kontant Finans

 • Lån upp till 20 000 kr
 • Återbetalning: 1 – 5 år
 • Bekräftelse inom: 24 timmar

Få ett lån nu
↑ reklama ↑

Kontant Finans Översyn

Högkostnad Det här är en högkostnadskredit
Skuldsättning påverkar ekonomin negativt och kan innebära en risk för dig. Är du säker på att du kan betala tillbaka hela skulden? Om inte, kan du få en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Snabb överblick

 • Lånets mängd: 1 000 kr – 20 000 kr
 • Återbetalning: 1 – 5 år
 • Bekräftelse inom: 24 timmar
 • Ålder: 22 – 80 år +

Kontant Finans översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
1 000 kr 1 år 164 kr 1 164 kr
2 000 kr 1 år 328 kr 2 328 kr
12 000 kr 4 år 8 406 kr 20 406 kr
Kontant Finans kalkylator

Ett representativt exempel

Lånebelopp: 12 000 kr. Nominell årsränta: 29 %. Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviavgift vid autogiro: 0 kr. Återbetalningstid: 4 år. Månadsbetalning: 425 kr. Totalt belopp att betala: 20 406 kr.

Vilket lån passar dig?

 • Semester
 • Starta upp företaget
 • Införskaffa en ny bil
 • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

Kontant Finans är en svenskregistrerad del av det den norska koncernen B2 Holding ASA. Utlåningsverksamheten i Sverige sker i enlighet med tillstånd från Finansinspektionen och de är formellt registrerade som ett konsumentkreditinstitut. De inriktar sig på snabba och smidiga lån utan dolda avgifter. Deras flaggskepp kallas för stabila lånet och är en produkt som ger privatpersoner snabba lån utan någon som helst säkerhet. Med en fast återbetalningsplan behöver man inte heller oroa sig för oväntade utgifter.

FAQ Kontant Finans

Fråga Svar
Är Kontant Finans smidiga att låna av? Med tanke på mängden återkommande kunder så har de onekligen visat sig vara uppskattade av kunder. Lånen förmedlas direkt och utbetalning sker i många fall samma dag.
Hur sätts räntan? Ränta och avgifter framgår när man ansöker om lån. Därför behöver man inte oroa sig för oväntade utgifter så avbetalningsplanen är tydlig med den faktiska kostnaden.
Krävs något särskilt för att man ska beviljas lånet? Utöver att ha en fast inkomsts och vara folkbokförd i Sverige så ställs inga särskilda krav. Man behöver ingen säkerhet för att beviljas lån.

Kontant Finans erfarenheter och diskussioner

Kontant Finans respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Kontant Finans at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Jag är riktigt nöjd över att jag valde Kontant Finans. De ställde inga obekväma frågor och allt gick smidigt över internet." (Hannah)
"Det är såhär det bör funka hos alla banker. Snacka om snabb ansökan med BankID." (Hugo)

Är Kontant Finans bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Kontant Finans Sverige AB ger verkligen ut dessa lån.