Kundfinans - Lån upptill 30 000 kr

Kundfinans - Lån upptill 30 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:https://www.kundfinans.se/, webbplatsens författare:SMS Pengar Norden AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Kundfinans

  • Lån upp till 30 000 kr
  • Återbetalning: 12 månader
  • Bekräftelse inom: 15 minuter

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Kundfinans Översyn

Snabb överblick

  • Lånets mängd: 1 000 kr – 30 000 kr
  • Återbetalning: 12 månader
  • Bekräftelse inom: 15 minuter
  • Ålder: 18 år +
Högkostnad Det här är en högkostnadskredit
Skuldsättning påverkar ekonomin negativt och kan innebära en risk för dig. Är du säker på att du kan betala tillbaka hela skulden? Om inte, kan du få en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Kundfinans översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
15 000 kr 12 12 månader 5 996 kr 20 996 kr
Kundfinans kalkylator annons

Ett representativt exempel

Lånexempel: Uttag om 15 000 kr/12 mån/12 aviseringar/Uppl.avg. 320 kr/Avi.avg. 35 kr (420 kr(35x12))/Uttag.avg 49 kr/Månadsbelopp 1 750 kr (snitt)/Totalbelopp 20 996 kr/Rörlig ränta 39,3 %/ Effektiv ränta 56,73 %.

Vilket lån passar dig?

  • Semester
  • Starta upp företaget
  • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

Din ansökan hos Kundfinans är helt kostnadsfri och förbinder dig inte till något. Trots att vi kontaktar över 20 långivare för att du ska få en så låg ränta som möjligt, görs bara en kreditupplysning på dig hos UC. Du kan låna upp till 12 000 kronor och vi garanterar dig svar på din ansökan inom 24 h.

FAQ Kundfinans

Fråga Svar
Kan jag betala av lånet snabbare?
 Ja, även om du valt en återbetalningstid kan du när som helst göra extra amorteringar så att återbetalningstiden blir kortare. Du kan även lösa lånet i förtid utan kostnad.


Behöver jag en medsökande?
 En medsökande kan öka dina möjligheter till att få lånet beviljat samt även bättre ränta. Har du ingen fast anställning, har många krediter sen tidigare eller behöver låna ett högt belopp kan det vara en fördel om du har en medsökande. Viktigt är att den medsökande har en stabil inkomst.


Vilka villkor måste jag uppfylla för att låna?
 Förutsättningarna för att få låna beror på ett flertal olika faktorer. Grundkraven är dock att du är minst 18 år. Du får inte heller ha en pågående skuldsanering.

Kundfinans erfarenheter och diskussioner

Kundfinans respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Kundfinans at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Bra och snabb. Snabb beslut." (Chatchanya)
"Smidig och effektiv process." (Rafik)

Är Kundfinans bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget SMS Pengar Norden AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information