Loanmarket - Lån upptill 500 000 kr

Loanmarket - Lån upptill 500 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:https://loanmarket.se/, webbplatsens författare:Lendo AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Loanmarket

 • Lån upp till 500 000 kr
 • Återbetalning: 1 – 15 år
 • Bekräftelse inom: 5 minuter

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Loanmarket Översyn

Snabb överblick

 • Lånets mängd: 5 000 kr – 500 000 kr
 • Återbetalning: 1 – 15 år
 • Bekräftelse inom: 5 minuter
 • Ålder: 18 år +

Loanmarket översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
100 000 kr 10 år 42 080 kr 142 080 kr
Loanmarket kalkylator annons

Ett representativt exempel

Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.71%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 184 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 080 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.45% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt av våra samarbetspartners).

Vilket lån passar dig?

 • Semester
 • Starta upp företaget
 • Införskaffa en ny bil
 • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

Varje bank och låneinstitut behandlar din ansökan individuellt och den ränta som du erhåller bestäms utifrån den kreditupplysning som utförs av bankerna och låneinstituten samt deras interna riskbedömningar om din (och eventuell medsökandes) återbetalningsförmåga och kreditrisk. Räntan mellan olika banker och låneinstitut varierar beroende på vem eller vilka som söker, det är därför som det är så viktigt att jämföra så många banker och låneinstitut som möjligt för att hitta den lägsta räntan för just dig. Vanligtvis hamnar den effektiva räntan mellan 4,95% och 17,55%. Den effektiva räntan inkluderar eventuella avgifter eller andra kostnader från banken.

FAQ Loanmarket

Fråga Svar
Hur lång är återbetalningstiden? Du väljer återbetalningstid själv, från 1 år upp till 15 år. Den effektiva räntan påverkas av återbetalningstiden. För mindre lån kan det vara lönsammare att ha en kortare återbetalningstid.
Kostar det något? Att ansöka om lån via Loanmarket är helt gratis!
Vilka banker och låneinstitut är ni anslutna till? Denna tjänst är en del av Lendo som samarbetar med följande banker och låneinstitut: Avida Finans, Bigbank, Collector, Credento, Forex Bank, Ikano Bank, Konsumentkredit, Marginalen Bank, Med Mera Bank, MoneyGo, MyMoney, Resurs Bank, Santander, SevenDay, SveaDirekt, Swedbank, Villabanken och Wasa Kredit.

Loanmarket erfarenheter och diskussioner

Loanmarket respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Loanmarket at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


Är Loanmarket bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Lendo AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information