Privatlånet - Lån upp till 400 000 kr

Privatlånet - Lån upp till 400 000 kr
Skärmdump av webbplatsen:http://www.privatlanet.se, webbplatsens författare:Compare Media AB, skärmdumpen används för den lagliga licensens räkning.

Privatlånet

  • Lån upp till 400 000 kr
  • Återbetalning: 1 – 12 år
  • Bekräftelse inom: 24 timmar

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Privatlånet Översyn

Snabb överblick

  • Lånets mängd: 1 000 kr – 400 000 kr
  • Återbetalning: 1 – 12 år
  • Bekräftelse inom: 24 timmar
  • Ålder: 20 – 80 år +
Högkostnad Det här är en högkostnadskredit
Skuldsättning påverkar ekonomin negativt och kan innebära en risk för dig. Är du säker på att du kan betala tillbaka hela skulden? Om inte, kan du få en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Privatlånet översikt över avbetalningar

Lånets mängd Återbetalning Avgift Den slutgiltiga mängden
5 000 kr 2 år 376 kr 5 376 kr
14 000 kr 2 år 1 024 kr 15 024 kr
26 000 kr 2 år 1 912 kr 27 912 kr
Privatlånet kalkylator annons

Ett representativt exempel

Om du tar ett lån på 5 000 kr med 2 år återbetalning kommer du att betala tillbaka 5 376 kr. Avgiften blir 376 kr.

Vilket lån passar dig?

  • Starta upp företaget
  • Införskaffa en ny bil
  • Införskaffa nya möbler

Detaljerad information

Privatlanet Svenska kombinerar de positiva egenskaperna som banker och låneföretag erbjuder – snabbhet, enkelhet, öppenhet samt säkerhet (utan det finstilta). Varje kund går igenom en kreditvärdering som görs i realtid och som endast tar några sekunder. Det spelar ingen roll om du vill låna lite eller mycket, vi lånar ut upp till 30000 kr utan säkerhet. Bolån, Billån, Semester – spelar ingen roll.

FAQ Privatlånet

Fråga Svar
Vilka villkor måste uppfyllas för att kunna få ett lån genom Privatlanet?
 Privatlanet Svenska erbjuder lån till kunder som:har en permanent adress i Sverige, här mellan 20 och 80 år gammal, har en stadig inkomst i Sverige, har ett aktivt bankkonto, inte har några kreditanmärkningar i UC's register


Hur ansöker jag om ett lån?
 För att ansöka om ett lån hos Privatlanet så måste kunden fylla i en ansökan om lån vilket finns på vår hemsida privatlanet.se (se låneansökan).

Vad är tidsperioden från att ansöka om ett lån till att få pengarna utbetalda?
 Vid ett positivt utfall av låneansökan och konfirmation om att kontraktet är signerat så godkänns hela lånebeloppet och blir sedan utbetalt inom en (1) arbetsdag till det bankkonto som kunden specificerat om det inte har uppstått något problem med att kontakta kunden före utbetalningen.

Privatlånet erfarenheter och diskussioner

Privatlånet respons

Berätta för oss om dina erfarenheter med Privatlånet at info@coolfinans.com.se. Vi kommer att publicera det anonymt på vår diskussionssida.


"Jag har inget annat än positiva saker att säga om Privatlanet. De var väldigt professionella och jag kommer använda dem igen när jag behöver." (Sven

)
"Jag har aldrig haft en så bra upplevelse under en så dålig situation. Privatlanet slutar aldrig att förvåna mig. Mycket bra kundservice, lätta verktyg på hemsidan, mycket bra företag att göra affärer med. Tack!" (Jors

)

Är Privatlånet bluff?

Nej. Produkten är utmärkt och det finns ingen anledning att oroa sig för någonting som ligger dolt. Företaget Compare Media AB ger verkligen ut dessa lån.

Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information