Snabblån är ett fantastiskt alternativ om man plötsligt skulle få en oförutsedd räkning. Om en vitvara i hemmet skulle sluta fungera eller om en annan ägodel har gått sönder kan man vara i behov av snabba pengar för att täcka denna plötsliga utgift.

Att tänka på när man tar ett snabblån

Självfallet kan man även välja att ta ett snabblån om man vill unna sig någonting trevligt såsom en kort semester eller dylikt. Vad anledningen än är för att man väljer ta ett snabblån finns det ett par punkter som man bör tänka på innan man ansöker.

  1. Se till så att du alltid har koll på din ekonomi. För att kunna ta ett lån måste man vara säker på att man kommer att kunna betala tillbaka hela summan inklusive räntan och eventuella avgifter. Så länge man har full koll på sin inkomst och sina utgifter är det dock inga problem att ta ett lån som passar ens plånbok.
     
  2. Kom ihåg att räntan för snabblån vanligtvis är högre än många andra lån. Detta beror på att långivaren inte har någon särskild säkerhet och därför inte garanteras att låntagaren faktiskt klarar av att betala tillbaka lånet. Detsamma gäller dock även här som i punkt ett ovan: Om man vet att man har koll på sin ekonomi ska det inte vara några problem.
     
  3. Genom att ta ett snabblån slipper man de långa samtalen med banken där man måste förklara vad avsikten med lånet är, varpå de antingen beviljar eller nekar lånet. Med snabblån får man använda sina lånade pengar till vad man än önskar.

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

Hodnocení kategorie 4.5
Att tänka på när man tar ett snabblån: 4.2/5 från 9 röster
Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

25000
Lånets storlek 5 000 kr - 25 000 kr
Ränta 26,05 %
Återbetalning 1 - 5 år
45000
Lånets storlek 1 000 kr - 45 000 kr
Ränta 4 %
Återbetalning 4 – 46 månader
40000
Lånets storlek 5 000 kr - 40 000 kr
Ränta 26 %
Återbetalning 1 – 5 år