SEB lån

    SEB lån

Behovet av att köpa saker har funnits i all evigheter. Behoven för vad vi önskar använda pengar till är ändlösa men kräver ofta en extra finansiering för att kunna realisera det man önskar inhandla. Med ett lån från SEB så kan dess bekymmer lösas ganska omgående. Med det sagt så kommer vi i denna artikel kortfattat beskriva hur du ansöker om ett lån hos SEB.

Låneansökan klick lan
↑ reklam ↑

40 000 kr
Lånets storlek 10 000 kr - 40 000 kr
Ränta 11,92 %
Återbetalning 1 – 6 år
Information Mer
↑ annons ↑

Ett representativt exempel: Om du tar ett lån på 10 000 kr med 1 år återbetalning kommer du att betala tillbaka 11 396 kr. Avgiften blir 1 396 kr.

Snabb information

Egenskaper för detta lån

 • Lån upp till 40 000 kr
 • Återbetalning: 1 – 6 år
 • Bekräftelse inom: 15 minuter

Lånevillkor

 • Ålder: 20 + år gammal
 • Svenskt medborgarskap
 • Att ha ett aktivt bankkonto

Om företaget

Thorn Svenska Aktiebolag är såsom namnet antyder ett aktiebolag. Det här bolaget registrerades år 1970 och har för närvarande en VD vid namn Jonas Bertil Vestlund. De är registrerade för F-skatt och dessutom registrerade i momsregistret. De har även… Mer information om företaget Thorn Svenska AB

Låna från 10 000 kr med ränta från 11,92 % Merannons

SEB

SEB 5
500 000 kr
Lånets storlek 10 000 kr - 500 000 kr
Ränta 3,65 %
Återbetalning 1 – 15 år
Information Mer
↑ annons ↑

Ett representativt exempel: Om du tar ett lån på 10 000 kr med 2 år återbetalning kommer du att betala tillbaka 11 217 kr. Avgiften blir 1 217 kr.

Snabb information

Egenskaper för detta lån

 • Lån upp till 500 000 kr
 • Återbetalning: 1 – 15 år
 • Bekräftelse inom: 24 timmar

Lånevillkor

 • Ålder: 18 + år gammal
 • Svenskt medborgarskap
 • Att ha ett aktivt bankkonto

Om företaget

Mer information om företaget Skandinaviska Enskilda Banken AB

Låna från 10 000 kr med ränta från 3,65 % Merannons

    SEB lån

Det enkla lånet

SEB erbjuder sina kunder en form av lån som man valt att kalla för “den enkla lånet”. Det lägsta beloppet som man kan ansöka om är 20 000 kr upp till 350 000 kr, beroende på din ekonomiska profil. Rent generellt så brukar det vara så att ju högre belopp du önskar ansöka om, ju högre krav kommer ställas på din privata ekonomi.

Det blir ännu mer enklare att ansöka om ett privatlån, om man är två personer som går i god före varandra, eftersom man sänker riskerna och samtidigt förbättrar den totala kreditvärdigheten.

Just möjligheten att vara två på lånet är att rekommendera eftersom det både ger dig en trygghet samtidigt som du vet att den andra personen kan gå in och täcka upp om något förutsatt skulle inträffa.

Skydd för lånet

Du kan även välja att ansöka om något som kallas för låneskydd vid tidpunkten av lånet. Just låneskyddet är en form av tilläggstjänst som i grunden är en försäkring, ämnad att skydda din privata ekonomi om du skulle råka bli ofrivilligt arbetslös eller sjuk. Om så är fallet så kan du få hela eller delar av lånet bekostas av SEB.

Krav för att du ska få låna

SEB har ett antal grundkrav som måste uppfyllas för att man överhuvudtaget ska kunna få igenom ett låns hos banken. Nedanstående krav måste uppfyllas för att du ska ha en chans att få låna det belopp som du är i behov av:

Hur lång tid tar det innan man få besked?

Om man ansöker om ett privatlån hos SB så får man ett besked huruvida lånet gått igenom eller ej inom 24 timmar. Om man skulle behöva hjälp med sin låneansökan så kan man alltid ringa till SEB alternativt besöka en av deras kontor.

Vilken ränta kommer jag att få?

Räntan som erbjuds gällande privatlån ligger för närvarande mellan 3,80–11,10 %. Den exakta räntan baseras på den sökandes ekonomiska situation och, storleken på själva lånet samt huruvida man har lånat pengar sen tidigare hos SEB.

När kan jag se pengarna på kontot?

I vanliga fall så kommer dina pengar att finans insatta på kontot inom 4-5 vardagar efter att man tagit emot din låneansökan. Om du skulle ha behov av att få lånet snabbare utbetalt så behöver du ta kontakt med SEB genom att besöka en av deras lokala kontor.


SEB lån betyg: 4.5/5 från 713 röster.
Mirsad Hasik Mirsad Hasik
En copywriter som specialiserat sig på finans, särskilt online-lån. Mer information...

Operatör

Lånejämförelse Coolfinans.com.se:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Företaget är inte leverantör av någon finansiell produkt.

Om portal

Coolfinans.com.se är sidan där du kan jämföra lån. Vår tjänst är baserad på transparens och en fullständig tillgång till information. Med våra tjänster får du reda på vilket lån du ska välja.

annons: LÅN UPP TILL 40 000 KR  Mer information