Att ta lån med anmärkning

    Lån med anmärkning

Lån med anmärkning

Det kan vara en utmaning att få ett lån trots betalningsanmärkningar, men det är inte omöjligt. Öka chansen genom att använda en låneförmedlare som kan hänvisa dig till de långivare som du har stört chans att få ett lån hos.

Låneansökan

600 000 kr
Lånets storlek 10 000 kr - 600 000 kr
Ränta 5,3 %
Återbetalning 1 – 15 år

Snabb information

Egenskaper för detta lån

 • Lån upp till 600 000 kr
 • Återbetalning: 1 – 15 år
 • Bekräftelse inom: 24 timmar

Lånevillkor

 • Ålder: 18 + år gammal
 • Svenskt medborgarskap
 • Att ha ett aktivt bankkonto

Om företaget

Mer information om företaget Neowire LLC

Låna från 10 000 kr med ränta från 5,3 % Ta ett lån
300 000 kr
Lånets storlek 10 000 kr - 300 000 kr
Ränta 4,8 %
Återbetalning 6 – 120 månader

Snabb information

Egenskaper för detta lån

 • Lån upp till 300 000 kr
 • Återbetalning: 6 – 120 månader
 • Bekräftelse inom: 24 timmar

Lånevillkor

 • Ålder: 18 + år gammal
 • Svenskt medborgarskap
 • Att ha ett aktivt bankkonto

Om företaget

Sparlan är en låneförmedlare som erbjuder personlig rådgivning för att underlätta för privatpersoner att hitta de bästa lånevillkoren för såväl bolån som privatlån och kreditkort. Erbjudandet går ut på att helt kostnadsfritt hjälpa kunder att… Mer information om företaget Sparlån Sverige AB

Låna från 10 000 kr med ränta från 4,8 % Ta ett lån

    Lån med anmärkning

Att ta ett lån med anmärkning kräver lite mer ansträngning än att ta ett lån utan betalningsanmärkningar. Många långivare bedömer en eller flera betalningsanmärkningar som en indikation på en oordnad ekonomi. En anledning till att det finns så många aktörer på lånemarknaden idag är att de riktar sig till olika kunder, och vissa långivare är faktiskt specialiserade på kunder som har betalningsanmärkningar. Använd en låneförmedlare för att jämföra lån och villkor för att se vilka långivare som godtar betalningsanmärkningar. Det är bra att vara medveten om att ett lån med anmärkning ofta har högre ränta eller sämre villkor än andra lån. Detta kan verka orättvist men det beror på att långivaren bedömer en kund med betalningsanmärkningar som en riskkund.

Hur förbättrar jag mina chanser att få ett lån med anmärkning?

Du har störst chans att få din ansökan godkänd hos långivare som är kända för att erbjuda lån med anmärkningar. Det finns ett antal företag som erbjuder sms lån, snabblån och blancolån trots betalningsanmärkningar. En låneförmedlare kan också hjälpa dig att hitta rätt företag eftersom de har stor erfarenhet med alla olika sorters lån och olika sorters kunder. Dessutom görs enbart en kreditupplysning när du ansöker via en låneförmedlare. Detta är bra eftersom många kreditupplysningar på kort tid kan sänka din kreditvärdighet, eftersom det kan ge intrycket av att kunden desperat söker kredit och eventuellt har en oordnad ekonomi. Dina chanser att få ett lån ökar om det är åtminstone 6 månader sedan du senast fick en anmärkning registrerad. Ju längre det har gått sedan din anmärkning desto bättre. En betalningsanmärkning stannar kvar i registret i 3 år, så se till att du håller koll på räkningar och krediter. Det är bättre att förebygga än att behandla, så försök att ta kontroll över din ekonomi så att du kan öka din kreditvärdighet. Om det är länge sedan du fick dina anmärkningar och dina omständigheter ser bra ut i allmänhet så har du en god chans att få ett lån med anmärkning. Om din löpande inkomst och nuvarande skuldsättning ser bra ut så tas det självklart med i beräkningen. Det är den totala bilden av din ekonomi som långivaren utgår från i bedömningen.


Lån med anmärkning betyg: 4.5/5 från 462 röster.

Låneansökan

Artiklar

Operatör

Lånejämförelse Coolfinans.com.se:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Prague, VAT: CZ29043026
Företaget är inte leverantör av någon finansiell produkt.

Om portal

Coolfinans.com.se är sidan där du kan jämföra lån. Vår tjänst är baserad på transparens och en fullständig tillgång till information. Med våra tjänster får du reda på vilket lån du ska välja.

Kontaktformulär

Har du en fråga? Kontakta oss och vi kommer att försöka svara snart.

Behöver du pengar? Upp till 50 000 kr idag för något ...  Ta ett lån